Wees creatief en kies voor een rode beukenhaag

De bekende groene beukenhaag

In Nederland maakt de groene beukenhaag deel uit van de meeste tuinen. Deze prachtige plant is namelijk de ideale manier om een duidelijke scheiding tussen twee tuinen te plaatsen. De groene beukenhaag blijft er het hele jaar mooi uitzien. In de winter behoudt de haag zijn blad. Pas als er in het voorjaar een nieuw blad wordt aangemaakt, zal het oude blad van de haag vallen. Bovendien moet je niet veel tijd aan het onderhoud spenderen. De plant twee maal per jaar snoeien is voldoende om de haag mooi en gezond te houden.

Een groene beukenhaag koop je bij De Plantenshop

Als je op zoek bent naar een groene beukenhaag is het wel belangrijk dat je deze bij een specialist aankoopt. Op deze manier ben je zeker van een goede kwaliteit en kan je altijd op de hulp van experts rekenen. Een mooi voorbeeld van een specialist in hagen is De Plantenshop. De Plantenshop is een online winkel met een ruim assortiment aan planten en hagen. Bij elke plant hebben ze een duidelijke omschrijving geplaatst en in de webshop vind je ook alle mogelijke plantbenodigdheden terug.

Met de rode beukenhaag kies je voor een prachtig, uniek detail

Tegenwoordig is de rode beukenhaag aan een enorme opmars bezig. De prachtige kleuren zijn een echte blikvanger en geven een unieke uitstraling aan je tuin. Om de mooie rode kleur van de haag te behouden, moet je de rode beukenhaag correct onderhouden. Het is aanbevolen om de haag twee keer per jaar te snoeien. Verder moet je de beuk ook twee keer per jaar bemesten en moet je de haag, zeker in het voorjaar, voldoende water geven. Op deze manier geniet je voortdurend van een prachtige rode beukenhaag en kan je dagelijks van de prachtige kleur genieten.

Combineer de groene en de rode beukenhaag

Zowel de groene als de rode beukenhagen van De Plantenshop zijn van de beste kwaliteit. Alle hagen zijn goed vertakt, waardoor er bijna geen open plekken zijn. Ook al worden de hagen voornamelijk als tuinafscheiding gebruikt, je kan ze ook zonder problemen in je voortuin plaatsen. De beukenhagen hebben namelijk een prachtig blad dat er het hele jaar lang mooi blijft uitzien. Je kan de groene en de rode beukenhaag trouwens ook mooi met elkaar combineren. Op deze manier creëer je een unieke, meerkleurige haag waar je buren vast van onder de indruk zullen zijn.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Monfleuri
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart