The Phytophactor: Friday Fabulous Flower


Nou, het is bijna vrijdag, dus kan net zo goed iets in bloei doen. De Meadow Rue direct naast ons terras is een elegante hoge plant (5′) met een tros paarsachtige bloemen aan de bovenkant. Dit is een tweehuizige soort, waarschijnlijk Thalictrum delavayi. De bloemen zijn in feite ofwel een cluster van meeldraden of een cluster van stampers met een krans van verschillende bloembladvormige schutbladen eronder. In een andere taxonomische belediging van het geheugen van TPP, Hepatica. is geplaatst in het geslacht Tahlictrum. Een of andere moleculaire studie heeft het duidelijk genesteld in het genus Weide Rue en dus werd het geslacht voor de netheid veranderd. De weidestraat bloeit nu over het algemeen midden tot eind juli, terwijl: Hepatica bloemen in het zeer vroege voorjaar. Het heeft ook bloembladachtige schutbladen, en in tegenstelling tot veel efemere lentekleuren, sterven de bladeren niet af, maar in de winter boven de grond nadat ze een paarsachtig bruin zijn geworden, dus het leverblad, dat en het is drielobbig. Oh, shit, er klimt een onkruidachtige wijnstok in de weistraat.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Monfleuri
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart