The Phytophactor: Friday Fabulous Flower

Op de een of andere manier miste TPP een vrijdag. Wie weet hoe dit komt, maar het is gebeurd. Gelukkig zijn er een paar betrouwbare planten die in de nazomer bloeien. Deze plant beweegt een beetje door de tuin, maar is altijd in de buurt. Heel betrouwbaar, je hoeft alleen maar te leren hoe je de zaailingen kunt herkennen en een paar kunt achterlaten. Dit is de grote of grote blauwe Lobelia (L. siphilitica), waarschijnlijk de gemakkelijkste Lobelia om in je tuin te houden. En dit deel van de tuin is vrij droog, hoewel sommige veldgidsen suggereren dat het van natte gebieden houdt. Weet niet wat de specifieke benaming is, misschien werd gedacht dat deze soort medicinaal werd gebruikt, maar geen duidelijk verband. Er zijn zogenaamd twee varianten hier in Illinois, maar TPP weet niet zeker of hij ooit een verschil heeft gezien.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Monfleuri
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart