3 tips om de kerstsfeer in je huis te halen

Als we het hebben over versieringen ophangen in een boom, cadeautjes inpakken, chocolademelk drinken en gezellig samen dineren met familie, dan hebben we het hier natuurlijk over kerst! Iedereen wil graag het ultieme kerstgevoel ervaren, daarom hebben wij voor jou drie tips op een rijtje gezet om de kerstsfeer in huis te halen!

Tip 1: doe inspiratie op

Wanneer mensen bij jou naar binnen kijken tijdens kerst, dan wil je natuurlijk dat ze een warm kerstgevoel krijgen wanneer ze langslopen. Alleen hoe zorg je ervoor dat je dit warme gevoel ook echt in huis haalt? Het antwoord hierop is simpel; doe zoveel mogelijk inspiratie op! Wanneer je langs een winkelcentrum loopt, moet je eens goed om je heen kijken hoe daar alles versiert is. Maar ook wanneer je bij jouw vriendin op de koffie gaat. Wat zie jij nou rondhangen waarvan je een warm kerstgevoel krijgt?

Je kunt inspiratie opdoen door continu om je heen te kijken, maar dit kan natuurlijk ook door even op het web te surfen. Je hebt namelijk allerlei websites die hun kerst ideeën graag met je delen. Kijk naar wat jij mooi vindt en waar jij echt een warm kerstgevoel van krijgt en haal dit in huis!

Tip 2: zorg voor de juiste verlichting

Tegenwoordig heb je allerlei soorten verlichtingen die je in huis kan halen. Het is dan wel belangrijk dat je licht matcht! Je kunt bijvoorbeeld  een warme kerstboom LED verlichting in de voortuin hebben staan, maar als je daarnaast weer wit verlichte ijspegels hebt hangen, past dit vaak niet zo goed bij elkaar. Wil jij graag voorkomen dat je vijf verschillende kleuren licht buiten je huis hebt hangen, kijk dan bij Fairybell naar lichten die bij elkaar passen. Zo haal jij de kerstsfeer naar binnen met de juiste verlichting.

Tip 3: less is more

Waarschijnlijk heb je wel eens van de uitdrukking ‘less is more’. Dit geldt dus ook voor kerstversieringen. Teveel kerstversiering kan ervoor zorgen dat het niet gezellig oogt, maar eerder rommelig. Dit is erg jammer, want de juiste versiering heb je wel in huis, maar de kerstsfeer komt er hierdoor niet in. Hang daarom niet alle versieringen die je kan vinden op, maar kijk naar wat bij elkaar past.Je kunt er voor kiezen om het ene jaar weer andere versiering op te hangen dan het jaar ervoor. Zo zorg je ervoor dat alle versieringen wel gebruikt worden, maar dat het niet rommelig wordt wanneer je het allemaal tegelijk op hangt.

 

 

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Monfleuri
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart