Friday Fabulous Flower – Big

Als uw meerjarige tuin er geen heeft, zou dat wel moeten. De bloemen zijn niet alleen groot, ze zijn enorm. En het is bijna een zorgeloze plant. Het heeft alleen last van lekker zijn voor Japanse kevers. Deze cultivar is verwant aan een van de rozenmallows, een soort van Hibiscus,maar TPP weet misschien niet welke H. moscheutos. Dit is een van de grootste bloemen in onze tuin qua diameter, alleen overtroffen door een van de grootbladige magnolia’s (een paar FFF’s geleden). Dus die bloem heeft een diameter van ongeveer 8 “, behoorlijk opzichtig. De cultivars zijn er in een reeks kleuren van wit tot donkerrood. Ze hebben allemaal een middendoel van donkerder rood. Het bloeit ook in het midden tot de late zomer.

Deze plant werd ook wel heemst genoemd omdat hij in natte gebieden groeide. De wortels waren sponsachtig en wit, en als ze werden gezoet, werden ze gebruikt als lekkernij, de botanische voorouder van marshmellows, een puur suikergoed.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Monfleuri
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart